به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی معاونت حملونقل و ترافیک شهرداری قزوین شیما زرآبادیپور در نشست دادگستری کل استان که با دستور کار پیشگیری از تصادفات برگزار شد اظهار کرد: سال ۹۹ تعداد ۱۵ نقطه حادثهخیز در سطح شهر شناسایی شد که هر سال نسبت به رفع تعدادی از نقاط، برنامهریزی و اقدام میشود.
سرپرست معاونت حملونقل و ترافیک شهرداری قزوین اذعان کرد: تاکنون نسبت به رفع برخی از این نقاط حادثهخیز اقدام به عمل آمده است و رفع مابقی نیز در دستور کار قرار دارد.
وی افزود: از جمله این نقاط میتوان به بلوارهای آیتاله ابوترابی، امام علی (ع)، شهدای مدافع حرم (جاده سلامت) و شهید چگینی اشاره کرد که برای رفع حادثهخیزی آنها اقدامات مربوط به شهرداری همچون تهیه طرحهای ترافیکی، تهیه و نصب تجهیزات مانند دوربین کنترل سرعت و تابلوها و علائم راهنمایی و رانندگی و همچنین مذاکره با دستگاههای ذیربط صورت گرفته و تکمیل فرآیند رفع حادثهخیزی آنها منوط به همراهی شهروندان و اقدام نهادهای ذیربط است.
این مسئول با اشاره به ایمنسازی برخی نقاط شهر از جمله میدان مادر، تقاطع معلم-چگینی، بلوار حکیم، تقاطع قائم_پیروزی، تقاطع ایران-پیروزی، تقاطع مطهری-سلیمانی و… از پیگیری برای رفع پنج نقطه حادثهخیز دیگر در سطح شهر قزوین خبر داد.
وی گفت: این نقاط شامل تقاطع میرزاکوچک خان-نسیم شمال، تقاطع اقبالیه-نسیم شمال، تقاطع صداوسیما، میدان شهید حسنپور و تقاطع ولیعصر (عج) میشود که رفع آنها با مشکلاتی همراه است و همکاری تمام نهادهای ذیربط را میطلبد.
زرآبادیپور به برخی چالشهای عمده در زمینه حملونقل و ترافیک در سطح شهر اشاره و بیان کرد: سرقت متعدد تابلوهای ترافیکی، نردههای مسیر دوچرخه، گاردریلها، پلهای عابر و… و نبود علائم راهنمایی در شب برای هدایت رانندگان از جمله این چالشها به شمار میرود که منجر به یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان خسارت شده است.
وی با اشاره به تردد غیر مجاز کامیونها در سطح شهر و بروز تصادفات جرحی و فوتی به عنوان چالش دیگر این بخش تصریح کرد: توقف دستفروشها در حاشیه معابر اصلی و بروز تصادفات به دلیل حواسپرتی رانندگان و توقف ناگهانی تعدادی از رانندگان نیز از جمله این مسائل است.
سرپرست معاونت حملونقل و ترافیک شهرداری قزوین خواستار تخصیص مبالغ جرایم رانندگی ماده ۲۳ راهنمایی و رانندگی به شهرداری به منظور خرید تجهیزات ترافیکی و تخصیص اعتبارات استانی برای رفع نقاط حادثه خیز شد.
زرآبادیپور تسریع در تخصیص کد سامانههای هوشمند کنترل سرعت با هدف برخط شدن تخلفات رانندگی و همکاری نهادهای مرتبط و رسانهها در بخش فرهنگسازی و آموزش را از دیگر خواستههای حوزه متبوع خود در راستای کاهش تصادفات درونشهری عنوان کرد.
نظر شما